Wednesday 11 November 2009

Stanwick Management Consultants

Stanwick Management Consultants, voorheen Bekaert-Stanwick, is een onafhankelijk internationaal management consultingbureau, met bijna 40 jaar ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij het verbeteren van hun resultaten.
Wij zijn in de eerste plaats implementatieconsultants. Stanwick voert projecten uit samen met uw medewerkers om zo de betrokkenheid en aanvaarding te maximaliseren. Ons team heeft daarenboven een mix van diverse en elkaar aanvullende vaardigheden wat een integrale aanpak garandeert waarbij zowel de technische, management als gedragsmatige aspecten van veranderingen en verbeteringen worden meegenomen.
Wij zijn bovenal een nuchter bedrijf van adviseurs en trainers die doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen bij klanten.

Wij zijn in de eerste plaats implementatieconsultants. Stanwick voert projecten uit samen met uw medewerkers om zo de betrokkenheid en aanvaarding te maximaliseren. Als partner op uw weg naar business excellence, ontwikkelen wij samen met u een op maat aanpak. Wij leggen steeds de nadruk op implementatie, begeleiden het veranderingsproces en zorgen mee voor duurzame en geborgde resultaten.
Ons team heeft een mix van diverse en elkaar aanvullende vaardigheden. Deze mix garandeert een sterke integratie van management technieken, industriële optimalisatie methodes, teamdynamiek en gedragsmatige aspecten. Alle consultants hebben daarenboven een uitgebreide ervaring in productie, diensten en/of de openbare sector.

Betrokkenheid van uw medewerkers beschouwen we als een belangrijke hefboom bij verandering. Met andere woorden, hoe goed de oplossing ook is, als de oplossing niet aanvaard en ondersteund wordt door de betrokkenen resulteert dit meestal in weinig duurzame oplossingen.

Wij streven er naar toegevoegde waarde te leveren bij onze klanten op basis van een wederzijdse vertrouwensrelatie. We geloven dan ook in een sterk partnership met onze klanten. Meer dan 80% van onze jaarlijkse omzet genereren we door terugkerende klanten die onze aanpak kennen en waarderen.
Wij hebben een vlakke organisatiestructuur met korte communicatielijnen tussen de klant en de consultants enerzijds en tussen onze consultants onderling anderzijds. Dit garandeert een snelle overdracht van informatie. We spelen graag kort op de bal.

Leadership

Topbedrijven worden gekenmerkt door het uitstekende leiderschap van hun management.
Stanwick Management Consultants heeft drie aanpakken ontwikkeld die leiders ondersteunen in hun weg naar excellence: Strategy Deployment, Lean Leadership en Project Management.

De strategische doorvertaling van objectieven doorheen de ganse organisatie zorgt dat de volledige organisatie aan een beperkt aantal dezelfde doelen werkt, de medewerkers deze begrijpen en achter deze uitdagingen staan. Vaak worden deze doelstellingen concreet vertaald naar projecten. De implementatie van Project Management zorgt ervoor dat de individuele projecten op een efficiënte wijze worden aangepakt.

Bij Lean Leadership ligt het accent vooral op het ontwikkelen van een lean organisatiecultuur waarbij de leiders nauwgezet het voorbeeldgedrag naar de organisatie uitstralen.
Stanwick begeleidt de implementatie van deze methodieken in uw organisatie, training en coaching zijn hierbij belangrijke succescondities.

Stanwick Consultants

Axxes Business Park, Gebouw B
Guldensporenpark 20
9820 Merelbeke
België
BTW nr.: 407098508
Tel.: +32 9 210 59 50
Fax: +32 9 210 59 51
info@stanwick.be

No comments:

Post a Comment